SEO - Search Engine Optimization

CODA-gfx SEOIn samenwerking met enkele partners biedt CODA-gfx nu ook SEO-campagnes aan.
SEO staat voor Search Engine Optimalization. In menselijke taal staat dat gelijk aan: hoger scoren in Google, en eventueel andere zoekmachines.

Door gebruik te maken van SEO zorgen wij er voor dat uw website hoog scoort bij zoekrobots zoals Google, Bing, Yahoo, enz. Hoe hoger u scoort, u meer bezoekers u mag verwachten. Uiteraard kan niemand u daarvoor een 100% garantie bieden, het blijft altijd een menselijke bezoeker die keuzes maakt.

Door goede trefwoorden aan uw website toe te voegen verhoog je dus het bereik van je producten of diensten. Voor een bestaande website kan het soms zijn dat hiervoor grondige wijzigingen dienen aangebracht te worden. U dient er ook rekening mee te houden dat na deze wijzigingen de resultaten niet à la minute op uw scherm komen. Dit duurt vaak dagen, weken of zelfs maanden. Hoe beter uw website up-to-date wordt gehouden, hoe interessanter deze is voor de zoekmachine, en hoe sneller u resultaat boekt.

Wat houdt deze campagne in?

Eerst wordt er een analyse gemaakt van de website.
Dit betreft uw trefwoorden, menu-structuur, titels, inhoud van de tekst, enz.
Per campagne worden de nodige trefwoorden voorzien.
Uw trefwoorden worden door de zoekmachine geanalyseerd om te zien wat de huidige score is.
De website wordt vermeld op verschillende fora en via social media om meer bezoekers te genereren. Dit is het zogehete ‘linkbuilding”.

Rapportage:

Wanneer een maand voorbij is, krijgt u telkens een rapport.
Hierin worden uw trefwoorden vermeld. Bij deze trefwoorden krijgt u dan een overzicht hoe goed u scoort in Google. U krijgt dus te zien op welke plaats u terecht komt in Google, en of dit beter of slechter is dan de vorige keer. Uw concurrenten voeren uiteraard ook campagne, dus het kan al eens zijn dat een trefwoord een terugval heeft.
Tevens krijgt u ook een overzicht van hoeveel concurrenten hetzelfde trefwoord of trefwoorden gebruiken op hun website. Hieruit kan dan weer een analyse gemaakt worden om eventueel voor andere trefwoorden te kiezen.

Duurtijd van het abonnement:

U tekent in voor onze campagne voor een minimum van 6 maanden. Nadien hebt u de keuze om per maand te verlengen.
Let wel: de opzegtermijn is 3 maand. Dit dient schriftelijk te gebeuren per aangetekende brief of per email. Andere vormen zoals sms, facebook-bericht, enz of per telefoon worden niet aanvaard.


Wenst u te starten met SEO?

Start vandaag